0
Winkelwagen
€ 0,00
2euro en het milieu - 2 euro herdenkingsmunt Malta 2019

We weten het allemaal: het gaat niet goed met het milieu… Als we onze planeet nog willen redden is er een drastische verandering nodig. Als bedrijf ziet 2euroherdenkingsmunten.nl het als zijn plicht om ook zijn steentje bij te dragen.

Sinds jaar en dag doen we steeds ons uiterste best om te handelen met respect voor de natuur. Zowel het inpakken van onze producten als het verzenden ervan gebeurt steeds met het klimaat in het achterhoofd.

Ecologisch inpakken

Aangezien we onze munten veilig en discreet willen verpakken en versturen, is het noodzakelijk om met bubbelenveloppen en voldoende plakband te werken. We gebruiken wel uitsluitend papier dat het ECF-label draagt en enveloppen, dozen en ander verpakkingsmateriaal worden in de mate van het mogelijke hergebruikt.

Ecologische verzending

De laatste tijd werken we steeds vaker met verzendfirma DPD. DPD garandeert een snelle, veilige én ecologische verzending. Het bedrijf blijft steeds innoveren en zoeken naar de meest efficiënte en CO2-neutrale transportmogelijkheden. Daarbovenop compenseert DPD zijn uitstoot door groene en duurzame projecten te steunen.

Ook de andere verzendbedrijven waarmee 2euroherdenkingsmunten.nl samenwerkt zetten zich op hun eigen manier in voor het milieu. Zo slaagde La Poste er als eerste koerierbedrijf ooit in om volledig CO2-neutraal te versturen en vervangt het Spaanse Correos steeds vaker de auto door de fiets bij leveringen in grootsteden.

Tot slot trotseren we zelf ook elke dag het Belgische weer wanneer we jullie pakjes per fiets naar het postkantoor brengen!

Suggesties? Laat het ons gerust weten!

Ook in de toekomst willen we blijven streven naar de meest groene aanpak. Heb jij ideeën of suggesties om onze ecologische voetafdruk verder te beperken? Laat het ons dan gerust weten!

Mathieu en Joachim


 

Onze troeven

 
1) Alle nieuwste euromunten tegen de beste prijzen

2) Wij poetsen geen munten op - zo vermijden we latere schade

3) 14 dagen retourrecht

4) Betaal via Ideal of jouw favoriete betaalkaart

5) Snelle verzending

Like ons op Facebook!
 
 

Contactgegevens

Bedrijfsnaam en adres:
We Can Do Better Online BVBA
Korenbloemstraat 13
8790 Waregem
België

Tel: +32 497 46 14 38
e-mail: joachim@2euroherdenkingsmunten.nl

Ondernemingsnummer: 0677 538 961
BTW-nummer: BE0677 538 961

Bankrekeningnummer: BE52 7360 3737 8309
Bij KBC bank Waregem

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.